Иска и приложение №12към чл.14 ал1
Благодаря! Сега ще го попълня и ще го занеса.
Здравейте, може ли някой да ми каже каква е точно процедурата за да получавам тези 50% от майчинството до 2гна детето. Счетоводителката на фирмата в която работя ми каза,че аз трябва да си подам нещо в НОИ и не е нейна работа!?Някаква декларация ли е ? Кой я подава?Тя просто не беше чувала за такова нещо и не и се занимава.
Много благодаря!
Здравейте, намирам противоречива информация относно 170 лв.,които се изплащат до навършване на 2г. на детето. Ако майката се върне на работа и детето на ясла полагат ли се? Аз всъщност няма да се върна, а ще изляза в болничен - бременна съм  с второ и вероятно болничният ще е до края на бременноста.Другият ми въпрос е второто майчинство нали не може да е по- малко от 340лв. въпреки болничния?
Здравейте, наложи ми се да сменя личните си документи ( постоянен адрес) в друга община. В момента съм в отпуск по майчинство и не зная това има ли отношение към изплащането на майчинството.Трябва ли да уведомя някъде освен работодателя?
Здравейте, искам да прехвърля майчинството на бащата и да започна работа при нов работодател. Бихте ли ми казали по какъв ред трябва да стане това?Прочетох някъде, че нямам право да прекъсвам трудовия си договор докато съм прехвърлила майчинството си и ме интересува това вярно ли е ?